Image
Per Persson, Annette Melander Berg, Per Svensson, Christina Nyman och Micael Nord utgör talarna i inledningen av Branschens mötesplats i Skåne.
Per Persson, Annette Melander Berg, Per Svensson, Christina Nyman och Micael Nord utgör talarna i inledningen av Branschens mötesplats i Skåne.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Notera den 20 oktober i din almanacka – då är det dags för Branschens mötesplats i Skåne på Malmö Live. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 7 September 2021

Branschens mötesplats i Skåne på Malmö Live den 20 oktober inleds med en rad tunga analyser som kommer ge dig full koll på läget globalt, nationellt och regionalt.
Först ut är Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman med punkten: Makroanalys – vart är världen på väg?
Därefter är det dags för Croisettes vd Per Svensson i punkten Analys: Fastighetsmarknadsdagen i dag. Här handlar det om en ordentlig genomgång av läget i de olika segmenten. Och så avslutas morgonens analys-block med ett panelsamtal mellan näringslivscheferna i Malmö (Micael Nord), Lund (Per Persson) och Helsingborg (Annette Melander Berg) i punkten Näringslivet i regionen – nuläge och framtid.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighets-eran post corona.
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre och betala för endast för två, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2021

Var: Malmö Live

När: 20 oktober 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY