Image
Finn Williams, Malmös nye stadsarkitekt, medverkar i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Skåne nästa onsdag den 20 oktober.
Finn Williams, Malmös nye stadsarkitekt, medverkar i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Skåne nästa onsdag den 20 oktober. Bild: Malmö stad

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nye stadsarkitekten om sitt uppdrag och framtidens Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om en dryg vecka, nästa onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Malmös nye stadsarkitekt som berättar om sitt uppdrag och sina planer för framtidens Malmö. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats nu!
Publicerad den 12 Oktober 2021

I somras tillträdde Malmös nya stadsarkitekt. Finn Williams är brittisk medborgare och utbildad i arkitektur vid Royal college of art i London. Han har arbetat som urban designer och landskapsarkitekt. I nio år har han verkat inom offentlig sektor i London och 2017 blev han vd för Public Practice, ett företag med uppdrag att bygga upp den offentliga sektorns kapacitet för proaktiv stadsplanering. Hur ser han på sitt nya uppdrag och framtidens Malmö?
Missa inte intervjun med Finn Williams på Branschens mötesplats i Skåne onsdag den 20 oktober.
Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå tre och betala endast för två, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)
Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet.
Vi erbjuder även digitalt deltagande till det här seminariet.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du uppdaterar dig om de senaste trenderna på marknadens olika segment, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige