Image

Fasticon rekryterar konsult från Coor

Karriär Fasticon har anställt Jacob Kjellgren. Han kommer närmast från Coor Service Management.
Publicerad den 30 November 2012
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon. Jacob Kjellgren. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Jacob Kjellgren. Bild: Fasticon.

Jacob Kjellgren kommer att jobba med affärsstödsverksamheten i Stockholm. Han påbörjade sin anställning den 19 november 2012.

Jacob Kjellgren kommer närmast från Coor Service Management och rollen som tjänsteutvecklare och specialist inom fastighetsservice. Han har erfarenhet av att leda, utveckla och effektivisera tjänster inom fastighetsservice, och kommer att vara en stor tillgång i arbetet som konsult på Fasticon.

- Mina förhoppningar är att kunna bidra med min långa erfarenhet och hjälpa Fasticons kunder att uppnå maximala resultat, effektivitet och lönsamhet, säger Jacob Kjellgren.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta Jacob till bolaget. Med sin långa erfarenhet i fastighetsbranschen och sin goda specialistkunskap kring fastighetsservice kommer Jacob att vara en stor resurs till vårt team i Stockholm, säger Daniel Kronheffer, regionchef Stockholm, Fasticon.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige