Image

Fasticon rekryterar konsult från Coor

Karriär Fasticon har anställt Jacob Kjellgren. Han kommer närmast från Coor Service Management.
Publicerad den 30 November 2012
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Daniel Kronheffer. Bild: Fasticon. Jacob Kjellgren. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Jacob Kjellgren. Bild: Fasticon.

Jacob Kjellgren kommer att jobba med affärsstödsverksamheten i Stockholm. Han påbörjade sin anställning den 19 november 2012.

Jacob Kjellgren kommer närmast från Coor Service Management och rollen som tjänsteutvecklare och specialist inom fastighetsservice. Han har erfarenhet av att leda, utveckla och effektivisera tjänster inom fastighetsservice, och kommer att vara en stor tillgång i arbetet som konsult på Fasticon.

- Mina förhoppningar är att kunna bidra med min långa erfarenhet och hjälpa Fasticons kunder att uppnå maximala resultat, effektivitet och lönsamhet, säger Jacob Kjellgren.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta Jacob till bolaget. Med sin långa erfarenhet i fastighetsbranschen och sin goda specialistkunskap kring fastighetsservice kommer Jacob att vara en stor resurs till vårt team i Stockholm, säger Daniel Kronheffer, regionchef Stockholm, Fasticon.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige