Image
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén. Bild: Fasticon

Fasticon förstärker med tre rekryteringskonsulter

Karriär Fasticon anställer tre rekryteringskonsulter: Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Publicerad den 1 Juni 2022

Fasticon är inne i en stark utvecklingsfas och affärsområdena Bemanning, Rekrytering och Utbildning expanderar alla kraftigt. Som en del i arbetet med att möta den ökade efterfrågan på rekryteringstjänster förstärker Fasticon nu organisationen ytterligare.

Malin Clavering arbetade senast som Senior Consultant Interim Management & Recruitment på Academic Search International och har tidigare erfarenhet från bland annat rekryterings- och fastighetsbranschen.

Imran Waheed kommer närmast från rollen som bemanningschef på Hemfrid och har tidigare erfarenhet som bland annat rekryteringsspecialist inom IT-branschen och säljare.

Annie Knipplén har nyligen tagit examen från personalvetarprogrammet vid Högskolan Väst och har tidigare arbetat som bland annat säljare och administratör.

– Det är fantastiskt kul att få välkomna Malin, Imran och Annie till Fasticon. De utgör ett mycket värdefullt tillskott till organisationen. Med sin kunskap och erfarenhet kommer de att skapa värde för kunderna och stärka vår position som samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner, säger Jeanette Kanka, affärsområdeschef Rekrytering.

Imran Waheed har redan börjat på Fasticon. Malin Clavering och Annie Knipplén tillträder sina tjänster i början av juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige