Image
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén. Bild: Fasticon

Fasticon förstärker med tre rekryteringskonsulter

Karriär Fasticon anställer tre rekryteringskonsulter: Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Publicerad den 1 Juni 2022

Fasticon är inne i en stark utvecklingsfas och affärsområdena Bemanning, Rekrytering och Utbildning expanderar alla kraftigt. Som en del i arbetet med att möta den ökade efterfrågan på rekryteringstjänster förstärker Fasticon nu organisationen ytterligare.

Malin Clavering arbetade senast som Senior Consultant Interim Management & Recruitment på Academic Search International och har tidigare erfarenhet från bland annat rekryterings- och fastighetsbranschen.

Imran Waheed kommer närmast från rollen som bemanningschef på Hemfrid och har tidigare erfarenhet som bland annat rekryteringsspecialist inom IT-branschen och säljare.

Annie Knipplén har nyligen tagit examen från personalvetarprogrammet vid Högskolan Väst och har tidigare arbetat som bland annat säljare och administratör.

– Det är fantastiskt kul att få välkomna Malin, Imran och Annie till Fasticon. De utgör ett mycket värdefullt tillskott till organisationen. Med sin kunskap och erfarenhet kommer de att skapa värde för kunderna och stärka vår position som samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner, säger Jeanette Kanka, affärsområdeschef Rekrytering.

Imran Waheed har redan börjat på Fasticon. Malin Clavering och Annie Knipplén tillträder sina tjänster i början av juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige