Image
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén. Bild: Fasticon

Fasticon förstärker med tre rekryteringskonsulter

Karriär Fasticon anställer tre rekryteringskonsulter: Malin Clavering, Imran Waheed och Annie Knipplén.
Publicerad den 1 Juni 2022

Fasticon är inne i en stark utvecklingsfas och affärsområdena Bemanning, Rekrytering och Utbildning expanderar alla kraftigt. Som en del i arbetet med att möta den ökade efterfrågan på rekryteringstjänster förstärker Fasticon nu organisationen ytterligare.

Malin Clavering arbetade senast som Senior Consultant Interim Management & Recruitment på Academic Search International och har tidigare erfarenhet från bland annat rekryterings- och fastighetsbranschen.

Imran Waheed kommer närmast från rollen som bemanningschef på Hemfrid och har tidigare erfarenhet som bland annat rekryteringsspecialist inom IT-branschen och säljare.

Annie Knipplén har nyligen tagit examen från personalvetarprogrammet vid Högskolan Väst och har tidigare arbetat som bland annat säljare och administratör.

– Det är fantastiskt kul att få välkomna Malin, Imran och Annie till Fasticon. De utgör ett mycket värdefullt tillskott till organisationen. Med sin kunskap och erfarenhet kommer de att skapa värde för kunderna och stärka vår position som samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner, säger Jeanette Kanka, affärsområdeschef Rekrytering.

Imran Waheed har redan börjat på Fasticon. Malin Clavering och Annie Knipplén tillträder sina tjänster i början av juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige