Image

Erik Paulsson om karriären och framtidsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Skåne På premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Börshus nästa tisdag kommer Erik Paulsson intervjuas om sin resa från Bjärehalvön till fastighetsbranschen i Stockholm – och framtidsplanerna.
Publicerad den 17 November 2015
Erik Paulsson. Bild: Fabege
Erik Paulsson.

Entreprenören Erik Paulsson är, via holdingbolaget Backahill, storägare i bolag som Catena, Platzer, Diös, Fabege och Wihlborgs. Han planerar dessutom att sätta två nya bolag på börsen, inom ett år.

På Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Börshus nästa tisdag den 24 november berättar han om sin resa från jordbrukarbakgrunden på Bjärehalvön till fastighetsbranschen i Stockholm.

Intervjuar gör moderatorn Helena Stålnert.

Bland övriga talare under heldagsseminariet märks Erik Selin, Rutger Arnhult, Anders Jarl, Gunnar Östensson, Peter Strand för att nämna några.

Anmäl dig till seminariet här! Anmälan stänger nu på fredag.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Temat på Fastighetsmarknadsdagen är framtida möjligheter i en expansiv region. Fokus kommer med andra ord att ligga på nya affärsmöjligheter.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt. Sedan tidigare finns eventet i Östergötland, Uppsala och Stockholm.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland, Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (vår och höst), Fastighetskvinnan och Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: 12 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)


Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här:

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2019

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från 2019 års event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY