Image

Eklandia hyr ut 1 800 kvadrat på Kungsgatan

Uthyrning Eklandia har tecknat hyresavtal om 1 800 kvadratmeter på Kungsgatan i Göteborg.
Publicerad den 1 Juni 2012
Kungsgatan 19. Bild: Eklandia. Bild: Eklandia
Kungsgatan 19. Bild: Eklandia.

Eklandia har tecknat hyresavtal med Upphandlingsbolaget, Göteborgs Stad, avseende en kontorslokal om 1 800 kvadratmeter på Kungsgatan 19 i Göteborg.

Upphandlingsbolaget förser Göteborgs Stads förvaltningar och bolag med ramavtal och kompetens så att skattebetalarna får valuta för sina pengar. I oktober kommer de att flytta sin verksamhet till Eklandias fastighet på Kungsgatan 19 mitt i centrala Göteborg. Lokalen är i två plan med både kontorsrum och öppna ytor.

– Vi var i behov av att utöka våra kontorsytor och lokalen på Kungsgatan 19 stämde väl in på de önskemål vi hade både vad gäller planlösning och geografiskt läge. Vi ser fram emot att flytta in i de nya lokalerna, säger Carl-Johan Thorell, ekonomichef på Upphandlingsbolaget.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna Upphandlingsbolaget som ny hyresgäst till Eklandia. I och med denna uthyrning har vi inga större lokaler lediga i innerstaden just nu, säger Ulf Sandblom, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige