Image

Ebab projektleder Anders Bodins hotell

AFFÄRER Det blir Ebab som projekt- och produktionsleder den prestigefulla ombyggnaden av Anders Bodins fastigheter vid Norrmalmstorg. Här får Stockholm ett nytt femstjärnigt hotell i absolut bästa Cityläge.
Publicerad den 23 Mars 2009

Arbetet med att bygga om de vackra sekelskifteshusen till hotell har redan påbörjats och hotellet skall stå färdigt under 2010.

Ombyggnaden omfattar cirka 8 000 kvadratmeter vilket ger cirka 200 nya hotellrum. Hotellet kommer att drivas av Nobis AB som bland annat driver Operakällaren, Café Opera och Stallmästaregården.

- Det är otroligt roligt att få jobba med så charmiga och välbevarade byggnader, ett drömprojekt. Vi som deltagit i projektet har målmedvetet arbetat för att få igång detta sedan hösten 2008. Det kommer att bli ett av de absolut bästa hotellen i Sverige, säger Thomas Järlö, affärsområdeschef på Ebab i Stockholm.


FAKTA/ EBAB
Ebab är ett fristående konsultföretag med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ebab arbetar med projekt- och fastighetsutveckling. I koncernen ingår även Ebab Installationsteknik.
Ebab har 140 medarbetare och leder projekt med en volym om cirka tre miljarder kronor. Några av våra många projekt är Bonniers Konsthall, Birkas båtterminal på Stadsgården, nya Sophiahemmet och ett av Nordens största biopalats; Filmstaden Bergakungen i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige