Image
Skellefteås första vinbar öppnar intill nya kulturhuset
Skellefteås första vinbar öppnar intill nya kulturhuset Bild: Diös

Diös hyr ut till vinbar i centrala Skellefteå

Uthyrning Skellefteås första riktiga vinbar tar plats i Diös lokaler i anrika Hjorten på Nygatan mitt i centrum. Från och med mars 2023 kommer gästerna välkomnas till en intim atmosfär med mat inspirerad av det breda vinsortimentet. Utveckling av lokalerna pågår för fullt.
Publicerad den 24 September 2022

Bakom konceptet för Kork Vinbar står ägarna av populära restaurangen La Cena, på Kanalgatan strax intill Sara Kulturhus, tillsammans med restaurangprofilen Robert Hunt. Den nya vinbaren hamnar på vimlande gågatan Nygatan och Diös utvecklar nu de nya lokalerna till en modern bar där ett brett sortiment av vin ska inspirera till en uppsjö mindre rätter som lockar till att prova nya kombinationer av mat och dryck. Parterna har skrivit ett grönt hyresavtal och öppning sker första kvartalet 2023.

– Vi tycker mycket om det La Cena gör på Kanalgatan och är helt säkra på att även den nya vinbaren kommer bli en succé. Det blir ett mycket bra komplement i Hjorten och ett nytt trevligt alternativ till ett redan starkt restaurangutbud i ett växande Skellefteå, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

– För oss är det en självklarhet att vara i centrala Skellefteå för att våra gäster ska kunna vara spontana och lätt droppa in på god mat och dryck. Vår nya vinbar får verkligen ett drömläge och vi längtar tills vi kan välkomna nya och gamla gäster till nya härliga smakupplevelser, säger Robert Hunt, restaurangchef, Kork Vinbar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige