Image

Diös hyr ut i Gävle

Uthyrning Diös hyr ut 875 kvadratmeter till Capio Hälsocentral i Wasa-huset i Gävle.
Publicerad den 10 Februari 2014

Lokalen håller på att byggas om och ombyggnationen sker i två etapper, den första delen kommer att bli klar till öppnande den 3 mars, och del två blir klar till sommaren.

Tack vare det nya tioåriga avtalet med Capio Närsjukvård kommer nu hela vakansen i Wasa-husets markplan att bli uthyrd. Ett långsiktigt avtal som gör att Diös nu ser över hela fastigheten.

– Vi börjar med att bygga om Capios lokal. Före detta butikslokaler ska anpassas till vård. Vi ska förbättra ventilationen på hela nedre planet för att sedan gå vidare och se vilka behov som finns i fastigheten i övrigt, säger Anders Hedström, marknadsområdeschef Diös Fastigheter.

– Vi har länge tittat efter en lämplig lokal i centrala Gävle. Vi vill nå dem som bor och jobbar centralt och erbjuda vård "nära dig". Läget i Wasa-huset gör också att vi blir enkla att nå även för dem som åker buss och bil, säger Maria Pierrou, regionchef Capio Närsjukvård Mitt.

Capio Närsjukvård har funnits i Gävle sedan 2000. I och med den nya hälsocentralen i Wasa-huset kommer Capio att ha fyra hälsocentraler och en rehabklinik i Gävle.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige