Image
Området Magasinen i Gävle får ny hyresgäst.
Området Magasinen i Gävle får ny hyresgäst. Bild: Diös

Diös får ny hyresgäst i Gävle-Magasinen

Uthyrning I oktober tar BK Beräkningskonsulter plats i fastighetsägaren Diös lokaler på Norra Skeppsbron i området Magasinen. Inflyttning beräknas ske i början på oktober.
Publicerad den 22 Juni 2023

BK Beräkningskonsulter är Sveriges största oberoende företag inom byggnadsekonomi och byggnadsbeskrivningar. Bolaget grundades år 1981 och idag arbetar ca 30 anställda i Stockholm, Göteborg och Sandviken. På Norra Skeppsbron i Gävle kommer i dagsläget tre medarbetare att ha sin utgångspunkt.

– Med kunder över hela landet är det viktigt för oss att finnas i tillgängliga och strategiska lägen. Området och närheten till centralstationen gjorde att vi snabbt kände att detta var rätt plats för oss. Vi är glada över att ha säkrat en plats i Magasinen redan nu, vi tror starkt på utvecklingsplanerna och att detta kommer att bli en myllrande och dynamisk stadsdel, säger Örjan Bengtsson, kontorsansvarig, BK Beräkningskonsulter.

– Vi gläds över det växande intresset för Magasinen och allt fler vill vara med på utvecklingsresan. Det känns såklart extra roligt att få introducera ett, för staden, nytt bolag till området. Vi har inlett en fin relation med BK Beräkningskonsulter och ser fram emot att följa deras fortsatta resa. Varmt välkomna till oss och till Gävle, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige