Image
Vänersborgslokalen där Normal ska hyra in sig.
Vänersborgslokalen där Normal ska hyra in sig. Bild: Trenova

Croisette och Trenova hyr ut 500 kvadratmeter butik

Uthyrning Croisette har agerat som rådgivare i uthyrningen av en butikslokal om 500 kvm på Regementsgatan 4 i Vänersborg. Fastighetsägare är Trenova.
Publicerad den 1 December 2023

Den nya hyresgästen är butikskedjan Normal, som ursprungligen startades i Danmark. Numera finns kedjan även i länder som Norge, Holland, Frankrike, Finland, Portugal och nu även i Sverige. För närvarande har butikskedjan totalt 84 butiker i Sverige.

Den nya butiken i Vänersborg förväntas öppna sina dörrar i början av 2024.

– Vi tror att detta är ett jättebra komplement till de butiker vi redan har på Trenova. Det är en butik många uppskattar, säger Karolin Olsson, vd på Trenova.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige