Image
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping.
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping. Bild: Dospace

Coworkingbolaget Dospace till Jönköping

Uthyrning Co-workingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping hos Tosito.
Publicerad den 8 April 2019
Annons
Image

Under hösten 2019 står sajten klar på Östra Storgatan 9, där de hyr 1 000 kvadratmeter av Tosito.

– Jönköping är en spännande stad med ett starkt näringsliv mitt i Sveriges e-handelsmecka. Vi har alltid sagt att desto större vi blir desto bättre blir det att vara medlem hos oss. Med fler spännande individer och bolag i våra lokaler uppstår fler värdeskapande synergier. Vi lever och andas Community, det är kärnan av Dospace. Nu blir vi större och bättre, säger Elin Schönquist, etableringsansvarig på Dospace Jönköping.

– Vi är väldigt glada för att Dospace dels vill etablera sig i Jönköping, men också för att de valde att göra det tillsammans med oss på Tosito. Vi har sedan länge drivit eget kontorshotell i lokalerna på Östra Storgatan och när vi fick kontakt med Dospace så kändes det tryggt och roligt att få över vårt kontorshotell in i deras koncept, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY