Image
Eva Landén, vd för Corem.
Eva Landén, vd för Corem. Bild: Corem

Corems D-aktier börjar handlas i dag

Bolag Corem betalar budet på Klövern delvis med nya stamaktier av serie D – i dag börjar de handlas på Nasdaq Stockholm.
Publicerad den 18 Juni 2021

Den 29 mars 2021 lämnade Corem ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Klövern att förvärva samtliga utestående stamaktier av serie A, stamaktier av serie B samt preferensaktier i Klövern mot vederlag i form av nyemitterade aktier – inklusive stamaktier av serie D – i Corem.

Den 30 mars 2021 lämnade Corem ett erbjudande till samtliga preferensaktieägare i Corem att byta ut sina preferensaktier mot nyemitterade stamaktier av serie D i Corem.

Nasdaq Stockholm har upptagit Corems stamaktier av serie D till handel från och med idag den 18 juni 2021.

Utbetalning av vederlaget till de aktieägare som accepterat erbjudandet respektive utbyteserbjudandet inom den ordinarie acceptperioden kommer att påbörjas idag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige