Image
Linköping från ovan.
Linköping från ovan. Bild: Wikimedia commons

Corem säljer två fastigheter i Linköping

Bolag Corem har tecknat avtal om försäljning av två fastigheter i Linköping till ett underliggande fastighetsvärde om 240 miljoner kronor. Båda fastigheterna ligger i de centrala delarna av Linköping och innehåller huvudsakligen kontors- och handelsytor.
Publicerad den 7 Juli 2023

– Det är glädjande att kunna genomföra den här affären med en långsiktig lokal aktör. För Corem är transaktionen ytterligare en i en lång rad transaktioner. Det är ett tecken på en fortsatt aktiv transaktionsmarknad och vi ser gott intresse från såväl lokala som internationella aktörer, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

Inkluderat den här transaktionen har Corem genomfört eller avtalat om avyttringar för cirka 11,6 miljarder kronor hittills under året.

Frånträde är planerat till den 29 september 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige