Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: David Schmidt/Pixprovider

Corem hyr ut i Malmö

Uthyrning Corem har under det senaste kvartalet gjort ett flertal uthyrningar i Malmöområdet, där de tre största uthyrningarna omfattar sammanlagt totalt 16 400 kvadratmeter.
Publicerad den 20 December 2019

I fastigheten Sadelgjorden 1, Malmö, har Corem tecknat hyresavtal omfattande 8 000 kvadratmeter med Candypeople, en distributör av svenskt godis som grundades i Malmö 1982 och idag utvecklar produkter produkter för såväl den svenska och internationella marknaden. Hyreskontraktet har en löptid på fyra år, och hyresgästen kommer tillträda lokalerna 1 januari 2020.

String Furniture AB har förlängt och utökat sitt hyresavtal i fastigheten Kajan 37 i Limhamn. String Furniture, som tidigare hyrt 2 600 kvadratmeter expanderar med ytterligare 800 kvadratmeter och kommer nu hyra 3 400 kvadratmeter. Hyresavtalet är 4-årigt och börjar gälla från 1 april 2020.

I Måseskär 5, en fastighet som är belägen inom Corems bestånd i Östra Hamnen, Malmö, har Corem tidigare under året tecknat hyresavtal med Coop avseende 5 000 kvadratmeter kyllager på ett femårigt hyresavtal. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Inflytt har skett under november 2019.
– Vi har under den senaste tiden sett en stor efterfrågan på våra lokaler i Malmö, avseende såväl större och något mindre lokaler. Det är mycket roligt att kunna vara med och tillhandahålla lokaler som stödjer framgångsrika företag med tillväxt, och vi ser fram emot att bygga ett långsiktigt och gott samarbete tillsammans, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige