Image

Corem hyr ut 4 400 kvadratmeter i Järfälla

Uthyrning Corem har tecknat hyresavtal med e-handelsföretaget Linas Matkasse AB i fastigheten Veddesta 2:31 i Järfälla.
Publicerad den 28 Maj 2015
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Avtalet omfattar cirka 4 400 kvadratmeter, varav merparten utgörs av lagerytor.

Fastigheten kommer att utgöra Linas Matkasses nya distributionscentral för Stockholmsmarknaden.

Veddesta 2:31 är belägen i Veddesta industriområde i Järfälla kommun där Corem har ett samlat fastighetsbestånd om 55 300 kvadratmeter uthyrningsbar area bestående av logistikterminal, lager och kontor.

- Vi är mycket glada över att ha fått ytterligare ett e-handelsföretag som hyresgäst och vi tar därmed ytterligare en marknadsdel bland e-handelsföretagen. Vi välkomnar vår nya hyresgäst och ser fram emot samarbetet, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige