Image
Bild: Istock

Corem föreslår Rutger Arnhult som ny styrelseledamot

Bolag Aktieägarna i Corem har kallats till årsstämma fredagen den 28 april i Kista. Valberedningen föreslår nyval av huvudägaren Rutger Arnhult som styrelseledamot.
Publicerad den 30 Mars 2023

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om en utdelning på 40 öre per A- och B-aktie. Utbetalning sker kvartalsvis med 10 öre per aktie. Vidare föreslås en utdelning på 20 kronor per D-aktie och preferensaktie. Utbetalning sker kvartalsvis med 5 kronor per aktie.

Valberedningen föreslår nyval av Rutger Arnhult som styrelseledamot. Han är huvudägare i bolaget med 36,96 procent av kapitalet.

Omval föreslås av styrelseordförande Patrik Essehorn och styrelseledamöterna Christina Tillman, Fredrik Rapp, Katarina Klingspor, Magnus Uggla och Christian Roos.

Styrelsen vill ha bemyndigande från stämman att besluta om nyemission av aktier, motsvarande en ökning av antalet aktier med högst 10 procent. Styrelsen vill även ha bemyndigande från stämman att besluta om förvärv och överlåtelse av egna aktier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige