Image

Coor får uppdrag från Unibail-Rodamco

Bolag Coor Service Management har tecknat avtal med Unibail-Rodamco, om att sköta fastighetsdriften till centrumanläggningar i Sverige och Danmark.
Publicerad den 24 Oktober 2012

Det nya avtalet innebär att Coor kommer att ansvara för att utveckla och utföra fastighetsdriften för centrumanläggningarna Nacka Forum, Täby Centrum, Solna Centrum, Arninge Centrum och Eurostop Arlandastad i Stockholmsområdet samt Nova Lund i Lund, och Fisketorvet i Köpenhamn. Total förvaltningsyta är cirka 466 000 kvadratmeter.

– Coor sköter sedan tidigare fastighetsdriften på ett flertal centrumanläggningar och avtalet med Unibail-Rodamco stärker Coors position som ledande inom fastighetsdrift också i köpcentrum. Vi gläds åt detta uppdrag och ser fram mot uppgiften att i nära samarbete med Unibail-Rodamco säkerställa en högklassig fastighetsdrift säger Magnus Wikström, affärsenhetschef på Coor.

Avtalet, som är tvåårigt, träder i kraft den 1 november och innebär att Coor har ett funktionsansvar för driften av fastigheterna. Bland tjänsterna ingår bland annat drift av styr- och övervakningssystem, teletekniska system, VVS, el och kylsystem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige