Image

Concent nyanställer

Bolag Concent anställer David Hansson till affärsområdet Fastighetsinvestering. Hansson kommer närmast från en tjänst som aktieanalytiker på Redeye.
Publicerad den 10 Mars 2015
Concent anställer David Hansson till affärsområdet Fastighetsinvestering. Bild: Concent
Concent anställer David Hansson till affärsområdet Fastighetsinvestering.

David Hansson har en magisterexamen från Stockholms Universitet och har läst finansiell ekonomi i Frankrike. Han har en gedigen bakgrund från finansbranschen och har tidigare arbetat som optionsmäklare.

2014 var ett händelserikt år för Concent. En projektportfölj om cirka 140 000 kvadratmeter inom bostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter förvärvades och behovet av att stärka upp organisationen är stort.

– Vi har som ambition att de närmaste åren uppföra 3 000 nya bostäder i egen regi och kommer nu att stärka vår organisation med ytterligare 3-4 tjänster, säger David Aspehult, affärsområdesansvarig på Concent.

Concent är unika som fastighetsutvecklare genom att kombinera sin verksamhet med att skapa investeringsprojekt inom fastigheter. Bolagets fastighetsprojekt ger placerare möjlighet att direktinvestera i nyproducerade hyresrättsfastigheter där bostadsbristen är som störst, i form av exempelvis preferens­aktier och obligationer.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige