Image

Clarion Hotels rekryterar driftsdirektör

Karriär Clarion Hotels rekryterar Richard Svartvik som driftsdirektör. Han kommer närmast från First Hotels.
Publicerad den 14 Februari 2012

Richard Svartvik har tidigare bland annat arbetat som driftsdirektör och försäljningschef på First Hotels Sverige och Danmark. Richard Svartvik tillträder tjänsten som driftsdirektör på Clarion Hotels i Sverige i april.
- Det känns spännande att få den här möjligheten och jag ser fram emot att få komma till Clarion Hotels. Med min samlade kunskap och erfarenhet hoppas jag kunna stötta och vara närvarande för Clarion Hotels hotelldirektörer i det dagliga arbetet, säger Richard Svartvik.

Clarion Hotels har vuxit snabbt sedan starten för sex år sedan och behovet av en driftsansvarig har vuxit fram. Under de kommande två åren satsar Clarion och Nordic Choice mer än tre miljarder kronor på hotell bara i Sverige.

För några veckor sedan öppnade flaggskeppet Clarion Hotel Post i Göteborg och näst på tur står hotellet i Trondheim. I november öppnar sedan Clarion Hotel Arlanda och 2015 öppnar det strategiskt viktiga kongresshotellet i Malmö samt Clarion Hotel Tromsö.

Katalin Paldeaks, koncernchef Clarion Hotels, arbetsområde har vuxit och därför behövs en erfaren och kunnig person inom området.

Inom Choice kommer även de övriga hotellvarumärkena att anställa driftsdirektörer.
- Clarion Hotels förstärks med en oerhört kompetent driftsdirektör. Richard kommer att fylla en viktig funktion som vi saknat. Hans passion för hotell och människor gör att han passar bra in hos oss, säger Katalin Paldeak, koncernchef Clarion Hotels.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige