Image
Lars Angwald, Martin Svärd och Oskar Malmén.
Lars Angwald, Martin Svärd och Oskar Malmén. Bild: Cernera

Cernera köper nytt i Göteborg

Transaktioner Under 2021 förvärvade Cernera två fastigheter i området Amhult beläget i Torslanda, Göteborg. Fastigheterna fick nyligen positivt planbesked för bostäder och nu har Cernera förvärvat ytterligare en fastighet i området.
Publicerad den 16 Juni 2022

– Vi är redan etablerade i området och tror på en stark efterfrågan för bostäder här. Närheten till kommunikation såväl som till havet och golfbanor gör Amhult till ett attraktivt läge för hushåll både med och utan barn. Den planerade batterifabriken och den sedan tidigare etablerade transportindustrin skapar en stark närliggande arbetsmarknad, säger Oskar Malmén som är vice vd på Cernera.

Fastigheten Amhult 107:2 har en markarea på 4 398 kvadratmeter och består idag av två huskroppar med bland annat padel- och restaurangverksamhet. Fastigheten ligger nära befintliga bostäder i Amhult centrum och bedöms som en naturlig fortsättning på utvecklingen av området.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige