Image

Cernera hyr ut till Anticimex i Borås

Uthyrning Anticimex flyttar till fastigheten K elva i centrala Borås till hösten.
Publicerad den 3 Maj 2016
Annons
Image

Cernera har tecknat ett längre hyresavtal med Anticimex som hyr 700 kvadratmeter kontor och övriga verksamhetsytor.

– Vi ser fram emot att flytta till nya och fräscha lokaler hos Cernera. Lokalerna skräddarsys för vår verksamhet och exponeringsläget invid riksväg 40 är mycket bra, säger Anders Skeppstedt, platschef på Anticimex.

– Det är oerhört glädjande att få välkomna Anticimex till K elva och att vi fått ännu en fin kund i våra fastigheter, säger Mikael Pärleholt, förvaltningschef på Cernera Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY