Image
Mikael Tröjbom Johansen blir ny regionchef för Catenas satsning i Danmark.
Mikael Tröjbom Johansen blir ny regionchef för Catenas satsning i Danmark. Bild: Catena

Catena växlar upp i Danmark med ny regionchef

Karriär Ett resultat av den tillväxtfas som Catena befinner sig i är att Mikael Tröjbom Johansen tillträder i den nya rollen som regionchef Danmark.
Publicerad den 3 Maj 2024

Vid årsskiftet gjorde Catena om bolagets regionindelning och Danmark blev då en egen region, en förändring som tydliggör Catenas ambitioner att växa på den danska marknaden. Nu tillträder Mikael Tröjbom Johansen i rollen som regionchef Danmark, en nyinrättad tjänst som är strategiskt viktig för Catenas fortsatta resa.

Mikael Tröjbom Johansen har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen, senast i rollen som Senior Asset Manager på Mileway där han bidrog till uppbyggnaden av Mileway i Danmark. Som regionchef på Catena blir han ansvarig för att bygga upp en lokal förvaltningsorganisation som kan arbeta närmre Catenas hyresgäster för att utveckla såväl kundrelationer som Catenas danska fastighetsbestånd över tid. Med en organisation på plats i Danmark säkerställer Catena dessutom att ännu fler intressanta investeringsmöjligheter kan fångas upp på den danska marknaden framöver.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige