Image
Catena hyr ut till MEDS i Västberga.
Catena hyr ut till MEDS i Västberga. Bild: Catena

Catena hyr ut till onlineapotek i Stockholm

Uthyrning Onlineapoteket MEDS flyttar in i en av Catenas logistikfastigheter i Västberga industriområde, Stockholm.
Publicerad den 14 September 2020

Catena har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med MEDS, ett fullskaligt onlineapotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. MEDS kommer att hyra en yta om cirka 5 600 kvadratmeter i fastigheten Nattskiftet 11.

Fastigheten, som rymmer flera hyresgäster, har moderniserats och genomgått stora förändringar under de senaste åren. Ombyggnationerna är ett exempel på hur logistikfastigheter utvecklas och kan få nya funktioner i takt med att flöden och köpmönster förändras.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi kan bidra med funktionella lokaler till en spännande och växande e-handelsaktör på ett utmärkt citylogistikläge. MEDS ställer höga krav på lager- och logistiklösningar och det gillar vi, säger Tobias Karlsson som är Catenas regionchef i Stockholm.

– MEDS mål är att så snabbt, hållbart och smidigt som möjligt leverera direkt hem till våra kunder. Med vårt nya huvudkontor och logistikcenter i Västberga får vi de bästa förutsättningarna att expandera, säger Björn Thorngren, vd på MEDS.

MEDS flyttar in i sina nya lokaler kring årsskiftet 2020/2021.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige