Image

Catena: Detaljplan väntas bli antagen i höst

Bolag Detaljplanen för Catenas projekt Haga Norra ställdes ut under försommaren och den väntas bli slutligen antagen i höst.
Publicerad den 9 Augusti 2012
Andreas Philipson. Bild: Catena. Bild: Catena
Andreas Philipson. Bild: Catena.

- Responsen har varit positiv i det uthyrningsarbete som pågår för att finna hyresgäster till området, skriver Catenas vd Andreas Philipson i vd-ordet till Q2-rapporten som kom i går.

- I övrigt utvecklades den löpande verksamheten enligt plan med fortsatt stabila kassaflöden från hyresgästerna. Resultatet före skatt uppgick till 17,9 miljoner kronor, jämfört med 32,6 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Skillnaden ligger i huvudsak i lägre värdeökning på fastigheterna. Vi har ett oförändrat värde på våra fastigheter, jämfört med första kvartalet. Jämfört med för ett år sedan är skillnaden en uppgång med 73 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige