Image

Cafékedja till C4

Uthyrning Wayne’s Coffee öppnar i C4 Shopping i Kristianstad. – Det känns väldigt bra att öppna ett nytt kafé i C4 Shopping. Det är en modern galleria med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv, vilket går helt i linje med Wayne’s Coffee och vår strävan efter att ta ansvar för både planeten och de som bor på den, säger Mats Hörnell, vd för Wayne’s Coffee.
Publicerad den 18 December 2018

Det första Wayne’s Coffee öppnade i Stockholm år 1994. Under 2016 blev hela kedjan KRAV-certifierad och året därpå blev man Årets Franchisekedja. Med öppningen i Kristianstad finns 88 Wayne’s Coffee i Sverige och ca 135 kaféer i 10 länder.
– Det är alltid extra roligt att få öppna ett Wayne’s Coffee i en ny stad. Nu ser vi fram emot att få servera Kristianstadsborna gott och ekologiskt fika, för att sedan fortsätta vår expansion till fler platser i södra Sverige, säger Mats Hörnell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige