Image
Kämpegatan 10 i Pagodenområdet.
Kämpegatan 10 i Pagodenområdet. Bild: Bygg-Göta.

Bygg-Göta fyller upp med Precisely

Uthyrning Precisely växlar upp och satsar på ett nytt unikt kontor med plats för möten och välmående på arbetsplatsen i Pagodenområdet.
Publicerad den 8 Juni 2021

Kontoret är 744 kvadratmeter och den sista lokalen i den gamla Vin & Sprit byggnaden på Kämpegatan 10. En gammal lastkaj blir en inglasad veranda och utanför dörren ligger padelbanan och utomhusgymet.

– Vi kunde inte tänka oss ett bättre sätt att fira Göteborgs 400 års jubileum än att skriva avtal med sista hyresgästen till detta fantastiska hus. Vår ambition har varit att knyta attraktiva och spännande bolag till Pagodenområdet och Precisely är ett företag med stark utveckling och passar perfekt in i kvarteret, säger Linda Neidert uthyrningschef på Bygg-Göta.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige