Image

Bryggan öppnar nytt kontor

BOLAG Bryggankoncernen kompletterar sina tre tidigare kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med ett nytt kontor i Falun. Det nya företaget heter Norrbryggan AB.
Publicerad den 3 Februari 2010

Bryggan Fastighetsekonomi grundades 1994 och kompletteringen med ett nytt kontor i Falun är ett led i Bryggans fortsatta satsning på att bredda verksamheten såväl geografiskt som kunskapsmässigt.

Norrbryggan dras igång av Tomas Berggren, känd i konsultbranschen genom sina 15 år som auktoriserad värderare inom VM Fastighetsekonomer/Catella. De senaste åren har han arbetat med förmedling av kommersiella fastigheter inom Mäklarhuset Carl Birgers i Borlänge.

- Vi är glada över möjligheten att genom Norrbryggan och Tomas kommersiella mäklarverksamhet kunna bredda vårt tjänsteutbud med ett nytt område. Norrbryggan kommer härutöver att ge oss förstärkning med lokal värderarkompetens även i norra delen av vårt land, säger Bryggans vd Lars Fröjd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige