Image

Brostaden rekryterar tre – två från JLL

Karriär Brostaden rekryterar Petter Högberg som transaktionsansvarig. Han har mångårig erfarenhet av transaktioner och kommer närmast från Jones Lang Lasalle, och har tidigare även varit på Newsec.
Publicerad den 18 Juni 2012

Även Brostadens uthyrningsavdelning förstärker genom att rekrytera Arash Mirbas. Arash kommer närmast från Jones Lang Lasalle där han arbetat som Account Manager. Både Petter och Arash kommer att börja under augusti.

Under början av juni har Lisa Dahl tillträtt tjänsten som fastighetsförvaltare på Brostaden. Lisa arbetar med Brostadens fastigheter i Bromma. Närmast kommer Lisa från Familjebostäder där hon arbetat som områdesförvaltare.
- Att vi knutit tre kompetenta medarbetare till oss är glädjande. Det känns även bra att vi förstärker både på transaktion- och uthyrningssidan. Med Petters gedigna erfarenhet av både transaktioner och av branschen är jag övertygad om att vi framgent kommer att lyckas med våra tillväxtsmål. Arash erfarenhet från branschen och från Tenant Rep gör att vi kan stärka Brostadens erbjudande till kund. Genom rekryteringen av Lisa känns det bra att nu ha ett fulltaligt förvaltningsteam, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige