Image
Aveny Ögonklinik växer på Avenyn.
Aveny Ögonklinik växer på Avenyn. Bild: Wallenstam

Aveny Ögonklinik utökar på Göteborgs paradgata

Uthyrning Aveny Ögonklinik växer med 540 kvadratmeter på Kungsportsavenyen 33. En tidigare butiksyta på plan två byggs nu om för att bli kontor och mottagning för den växande ögonkliniken.
Publicerad den 22 April 2021
Annons
Image

– Vi har en ökande efterfrågan från våra patienter och har samtidigt ett nytt och mer omfattande avtal med Västra Götalandsregionen, så det känns fantastiskt att kunna utöka lokalytan efter ombyggnationen. Att skapa den bästa patientupplevelsen är något vi prioriterar högt, fina lokaler, tillgänglighet och ett riktigt bra läge är värt mycket. Nu ser vi fram emot att kunna välkomna fler patienter till hösten, säger Hossein Shams, ägare och överläkare på Aveny Ögonklinik.

Ombyggnationen på Kungsportsavenyen 33 innebär att en tidigare butiksyta på plan två görs om till kontorsyta och mottagning för Aveny Ögonklinik, som därmed utökar sin lokalyta till totalt strax över 1 100 kvadratmeter på samma adress.

– Att vara lyhörda för våra kunders lokalbehov och skapa de bästa förutsättningarna är en självklar del i vår vardag. När vi, som i detta läge, kan omvandla butiksyta till kontorsyta och samtidigt hjälpa Aveny Ögonklinik att växa är det väldigt roligt, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef på Wallenstam.

Utöver verksamheten på Kungsportsavenyen finns Aveny Ögonklinik idag också etablerade med enheter i Halmstad, Borås och på Carlanderska i Göteborg.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Schlingmann: Därför är 15-minutersstaden här för att stanna

Bolag Den tidigare moderatpolitikern är numera bland annat stadsutvecklingsstrateg som är väl insatt i det allt mer populära konceptet 15-minutersstaden. När Diös ordnade ett digitalt event på temat berättade han mer om innehållet i konceptet och varför attraktiviteten accelererats under pandemin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY