Image

Astar flyttar in hos Diös i Gävle

Uthyrning Den 1 december flyttar utbildningsföretaget Astar in på Rälsgatan på Sörby Urfjäll i utkanten av centrala Gävle. Inriktningen på utbildningar i de nya lokalerna kommer att vara kock, konditor och kallskänka. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med utbildningskök och ytor som möjliggör både utbildningsverksamhet, konferenser och administration.
Publicerad den 5 Oktober 2017
Annons
Image
Astar flyttar in hos Diös i Gävle. Bild: Diös
Astar flyttar in hos Diös i Gävle.

– Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa Astar med nya lokaler i Gävle. Vår förhoppning är att denna etablering bidrar till att utveckla området och skapa bättre flöden med fler personer som rör sig i kvarteret. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna i början av december, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle.

– Vi var ute efter en bra lokal med bra förutsättningar för vår köksinriktade utbildning men också med möjligheter till expansion. Vi har haft en bra dialog med Diös och vi ser gärna ett utökat samarbete i framtiden. Det känns som vi har hamnat helt rätt och ser fram emot att komma igång, säger Jerker Hultman, fastighetsutvecklare, Thorengruppen/Astar.

Astar finns på över hundra platser i landet och är också Diös hyresgäst i centrala Östersund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige