Image
Anna Brunskog.
Anna Brunskog. Bild: Arris

Arris rekryterar ny vd

Karriär Arris AB, som arbetar med Cost Management, har rekryterat Anna Brunskog som ny vd för bolaget.
Publicerad den 14 Februari 2022

Arris grundades 2017, har haft en snabb tillväxtresa och på kort tid blivit en av Sveriges ledande konsultbyråer inom Cost Management. För att möta det ökade behovet av kostnadsstyrning inom bygg- och fastighet är rekrytering av en extern vd ett naturligt nästa steg för att följa med marknaden.

Anna Brunskog kommer närmast från Afry, där hon arbetar som verkssamhetsutvecklingschef för affärsområde Project Management. Arris nuvarande vd, Adrian Knapp, fortsätter sitt arbete i bolaget och kan nu, tillsammans med sin medgrundare Kris Adam, som också är ordförande, lägga ett ännu större fokus på Arris kunder och kärnverksamheten inom Cost Management.

– Det är med stor glädje som styrelsen nu kan presentera Anna som vd. Annas samlade erfarenhet som ledare och verksamhetsutvecklare kommer vara till stor nytta för Arris planerade tillväxt så att vi kan möta våra kunders behov. Tillsammans med Arris starka och kompetenta team är Annas uppdrag att fortsätta utveckla våra medarbetare och vår verksamhet, säger Kris Adam.

Anna Brunskog är utbildad arkitekt vid KTH och har jobbat hela sitt arbetsliv med fastigheter, förändring och ledarskap. Hon har sin tyngd från beställarsidan där hon under många år arbetade som fastighetschef för Danske Bank och senare även i motsvarande roll på ett läkemedelsbolag. De senaste sex åren har hon arbetat i konsultbranschen med fokus inom projektledning för fastighet, anläggning och byggekonomi.

Sin passion för kostnadsstyrning hämtar hon i sin bakgrund, där hon har sett vikten av faktabaserade underlag för strategiska beslut.

– Jag ser med förväntan, men även ödmjukhet, fram emot mitt nya uppdrag. Adrian och Kris har byggt ett fantastiskt företag med en omfattande kompetens och jag känner mig hedrad att få ta del av Arris framtida utveckling. Med sitt internationella angreppssätt på Cost Management har Arris skapat en ledande ställning inom den svenska fastighetsbranschen. Jag hoppas kunna stärka den ytterligare med min erfarenhet och förståelse för olika kunder och aktörers perspektiv genom hela fastighetsprocessen, säger Anna Brunskog.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige