Image
Maja Dahlén, Daniel Bergström och Emmy Fredenklo.
Maja Dahlén, Daniel Bergström och Emmy Fredenklo. Bild: Aros bostad

Aros Bostad utser Maja Dahlén till ny CFO

Bolag Aros Bostadsutveckling har utsett Maja Dahlén till ny CFO för verksamheten från den 1 mars 2023. Vidare har Daniel Bergström utsetts till finans- och transaktionschef och Emmy Fredenklo till chefsjurist.
Publicerad den 17 Februari 2023

Maja Dahlén har arbetat inom Aros Bostad sedan 2017, varav de senaste tre åren i rollen som ekonomichef. Maja ersätter Ken Wendelin och tar plats i ledningsgruppen från 1 mars 2023. Rollen som ekonomichef tas över av Alexander Kjäll som väljer att komma tillbaka till Aros Bostad efter några år utanför bolaget.

Daniel Bergström har en gedigen erfarenhet från Aros Bostad, efter att ha arbetat som affärsutvecklare och transaktionsansvarig under åtta år. Daniel utses omgående till finans- och transaktionschef, vilket är en ny roll inom bolaget.

Emmy Fredenklo anslöt till Aros Bostad som bolagsjurist efter en tjänst på advokatbyrå och utsågs runt årsskiftet till chefsjurist i samband med att teamet utökades.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige