Image

Årets köpcentrum utsett

TÄVLING Nu har titeln Årets köpcentrum delats ut. Och det är bland annat urvalet av butiker som ligger bakom utnämningen.
Publicerad den 15 Maj 2009

I hård konkurens med Brista City, NK Stockholm, Forum Nacka och Vällingby city stod SKHLM som vinnare med motiveringen:

\″Efter förvandlingen till SKHLM tillhör köpcentrumet i Skärholmen de shoppinganläggningar i hela Storstockholm som får absolut mest beröm av sina gäster. Och det som SKHLM-besökarna är mest nöjda med är urvalet av butiker – det som är viktigare än allt annat när konsumenterna väljer var de ska handla.\″

Vinnaren utses genom att allmänheten först nominerar sina favoriter och därefter utser en jury den slutgiltiga vinnaren. Årets jury bestod av David Jansson, ekonomie doktor och analytiker i Market, Micael Dahlén, professor i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och krönikör i Market, Yvonne Ingman, vice vd Svensk Handel, Henrik Vestin, analytiker vid Handelns utredningsinstitut, Katharina Norborg, GFK Sverige och Frida Berglund, krönikör i Market, trendspanare som driver Sveriges största inredningsblogg och projektledare i reklambranschen.


- Vi är självklart mycket stolta över denna titel, speciellt eftersom det är våra besökare som nominerat oss. Sedan ombyggnationen förra året har vi jobbat mycket med att få våra besökare involverade i utvecklingen av centrumet och anpassat utbudet efter dem. Nu ser vi att detta gett resultat. Säger Jessica Fredriksson Group Marketing Manager för Skärholmen Centrum. Hon fortsätter:
- Titeln Årets Köpcentrum ger oss en extra motivation att fortsätta att utveckla SKHLM och ligga i framkant.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige