Image
Ida Wiltfalk.
Ida Wiltfalk. Bild: Archus Arkitektur

Archus rekryterar från Sweco

Bolag Den 9:e september tillträder Ida Wiltfalk som ny handläggande ingenjör på Archus Arkitektur. Hon kommer närmast från Sweco Architects. Hennes viktigaste uppgift blir att arbeta med koncept, utformning och gestaltning av byggnader och interiörer.
Publicerad den 26 Augusti 2019

Archus kompetens efterfrågas i allt större utsträckning och fler kunder efterfrågar professionell hjälp med inredningsdesign. Därför förstärker bolaget nu inredningsteamet med ytterligare en medarbetare. Ida Wiltfalk kommer närmast från Sweco Architects där hon i rollen som byggnadsingenjör arbetat med allt från bostadsprojektering till sjukhusgestaltning.
– Jag tror stenhårt på Archus och på vår potential att bli marknadsledande när det kommer till inredningsarkitektur. Jag vet att vi tillsammans med våra kunder kan leverera arbetsplatser, butikskoncept och restauranginredning i världsklass, säger Ida Wiltfalk.

Ida Wiltfalk har en examen från Byggnadsingenjörsprogrammet vid Mälardalens högskola och har dessutom arbetat som designer och konstruktör.
– Målet med rekryteringen är att bredda oss och i ännu större utsträckning kunna erbjuda våra kunder koncept som förmedlar och förstärker bolagets varumärkets, säger Andreas Kristoffersson, inredningsdesigner och teamledare för Inredning på Archus Arkitektur.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av fyra olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige