Image

AMF Fastigheter tar ekonomichef från Ica Fastigheter

Karriär AMF Fastigheter har rekryterat en ny ekonomichef. Hon kommer närmast från motsvarande tjänst på Ica Fastigheter.
Publicerad den 24 Augusti 2011

Marie Barkman Hollaus blir ny ekonomichef på AMF Fastigheter. Närmast kommer hon
från motsvarande tjänst på Ica Fastigheter. Marie Barkman Hollaus kommer att ingå i ledningsgruppen på bolaget.

Marie Barkman Hollaus har lång och bred erfarenhet, bland annat som ekonomichef på Ica Fastigheter, skattekonsult på KPMG, ekonom på ABB Fastigheter och som skattehandläggare på Skatteverket.

- Med sin mångåriga och breda erfarenhet av ekonomiarbete i bland annat fastighetsbranschen kommer Marie Barkman Hollaus att ha en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av AMF Fastigheter, säger Mats Hederos, vd AMF Fastigheter.

- AMF Fastigheter är ett företag i stark positiv utveckling som jag verkligen ser fram emot att bli del av, säger Marie Barkman Hollaus, blivande ekonomichef på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter har även anställt Sara Torstensson som controller. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på Vasakronan.

Eva Kasberg har rekryterats som kommunikationsansvarig på AMF Fastigheter. Eva, som har en bakgrund bland annat som kommunikationskonsult och biträdande informationschef på Vasakronan, ingår i ledningsgruppen för AMF Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY