Image

Alm Equity säljer till BRF

Transaktioner Alm Equity säljer tillsammans med investerare fastigheten Östra Kråkhagen 4 i Uddevalla till en nybildad bostadsrättsförening.
Publicerad den 30 Juli 2013

Alm Equity äger 64 procent av det ägande dotterbolaget. Fastigheten omfattar cirka 1 500 kvadratmeter boarea.

Efter försäljningen har Alm två bostadsfastigheter kvar i Uddevalla om totalt 1 650 kvadratmeter som varit i bolagets ägo sedan 2007.

- De senaste åren har vi ökat koncentrationen på Stockholm, Uppsala och Mälardalen och vi ser nu över vårt befintliga fastighetsbestånd för att ytterligare fokusera på närliggande tillväxtområden, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige