Image

Aff: E-learning leder till Aff-körkort

Bolag Aff-Forum har startat ett nytt projekt och bygger upp en egen e-learningsplattform. Omfattningen av innehållet skall vara grundläggande till utvalda fördjupningar och avslutas med ett kompetensprov som vid godkänt ger dig ”Aff-körkortet”. Det skall vara ett bevis som på individnivå bekräftar din kompetens inom Aff och säger att du kan tolka, skriva och förstå innehållet.
Publicerad den 5 Oktober 2017
Philip Österlund. Bild: Aff-Forum
Philip Österlund.

- Detta är ett av våra största projekt sedan ”Nya Aff” lanserades. Jag tycker att det skall bli ett av våra roligaste projekt också, då jag hela tiden får frågor om kurser i Aff. Tidigare har vi aldrig haft några kurser i egen regi utan endast våra mer informativa seminarier och workshops. Till detta kommer det även att göras en mer säljande video om hela aff-strukturen för att visa våra kunder hur det ser ut, säger Aff-Forums vd Philip Österlund.

- Ang Aff-körkortet ser jag det som ytterligare ett steg mot att kompetenssäkra denna bransch som ansvarar för det största kapitalet i denna värld. Allt arbete och alla entreprenader lever alltid med ett avtal, se då till att det är bra, för allas vinning! Projektet sattes igång under tisdagen den 3 oktober och vi har för avsikt att ta detta i bruk under den sista delen av Q1 2018, säger Philip Österlund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Areim utveckla sitt nya palats – och sin kontorsportfölj

Bolag Areim gör ett nytt tungt förvärv på Stockholms kontorsmarknad. Efter köpet av Grönstedska palatset berättar Julia Mejegård, Head of Investments Sweden, om planerna för utveckling av Grönstedska palatset, synen på kontorsportföljen i dagsläget, hur man vill utveckla sin kontorsportfölj i Stockholm framöver och vilka delar av staden man ser som attraktiva för nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige