Image

Aberdeen satsar på retail

KARRIÄR Aberdeen Property Investors har rekryterat en kommersiell projektledare till sin retailavdelning, Jenny Nilsson, som närmast kommer från Centrumutveckling. Dessförinnan har hon bland annat varit etableringschef på Wedins.
Publicerad den 27 April 2009

- Det gläder oss mycket att kunna välkomna Jenny till vårt team. Jenny har gedigen erfarenhet av den svenska detaljhandeln, projekt och uthyrning och kommer att göra vår retailorganisation ännu vassare, säger Jens Linderstam, chef för retail property management på Aberdeen Property Investors.

Rekryteringen är det första steget i en satsning på att ytterligare befästa Aberdeen Property Investors position som ledande oberoende aktör inom förvaltning och utveckling av retail på den svenska marknaden. Fler rekryteringar kommer att följa.

- Vi har ett antal pågående utvecklingsprojekt, varav ett par går in i byggfas inom kort. För att säkerställa att vi även under rådande konjunktur kan fortsätta leverera med högsta kvalitet, gör vi en satsning och förstärker ytterligare vår retailavdelning, fortsätter Jens Linderstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige