Image

A&P förstärker transaktionsteamet

Karriär A&P Fastighetstransaktioner förstärker sitt team med Astrid Hägg Hansson.
Publicerad den 6 Oktober 2014
Astrid Hägg Hansson. Bild: A&P Fastighetstransaktioner
Astrid Hägg Hansson.

Som marknadsassistent kommer Astrid Hägg Hansson att ingå i A&Ps transaktionsteam där hon kommer att ansvara för grafisk framställning av prospekt och marknadsmaterial samt att vidareutveckla bolagets grafiska profil och marknadsföring i allmänhet.

- Vi är glada att Astrid anslutit sig till oss. Hennes kompetens kompletterar teamet väl och vi ser att hennes roll är viktig för bolagets fortsatta utveckling, säger Pontus Nilsson, vd för A&P Fastighetstransaktioner.

Astrid Hägg Hansson är 24 år och utbildad inom grafisk design och webbutveckling på Högskolan i Jönköping. Astrid kommer närmast från konsultbolaget Framtiden.

- A&P är inne i en spännande utvecklingsfas och det känns jättekul att få vara en del av det och att få bidra med mina kunskaper, säger Astrid Hägg Hansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Sedan tidigt 2000-tal har A&P Fastighetstransaktioner utvecklat ett omfattande nätverk och förmåga att genomföra fastighetstransaktioner inom Sveriges storstadsområden, likväl inom mindre likvida regionala och lokala marknader. Vi tror att bredden på vårt nätverk, proaktiva inställning, strukturerat arbetssätt och engagemang i varje transaktion är nyckeln till framgångsrika affärer och vår leveransförmåga, särskilt på mindre likvida marknader.

A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kon...

Läs mer om A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige