Image

60 000 till Bris för Turning Torso i lego

Event Efter en hård budkamp mellan Stockholm och Göteborg vann Lindqvist Bygg AB i Nacka Strand striden om Turning Torso i lego. Priset blev 60 000 kronor, som går till Bris arbete för barn som har det svårt.
Publicerad den 26 November 2012

Det var NCC som tog initiativet till legoauktionen och i fredags lämnade NCC:s vd Peter Wågström tornet till vinnaren och pengarna till Bris.

– Vi tyckte det var en rolig ide med ett varmt syfte. Att alla pengar går till Bris känns fantastiskt. Jag känner till deras arbete och vet att det verkligen gör skillnad. Turning Torso ska få en central plats på vårt kontor. Kanske fixar vi en legohörna bredvid - lek och konstruktion är utvecklande, säger Lindqvist Bygg AB:s vd Göran P Larson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige