Image
Fredrik Sandelin.
Fredrik Sandelin. Bild: Eniro Group

24Storage växlar upp i Vallentuna

Bolag 24Storage har sedan starten 2015 etablerat sig på 22 platser runt om i Sverige. I fjol förvärvades en anläggning i Vallentuna, Bällsta, men för att möta den ökade efterfrågan i området öppnas nu en andra i området, kallad Vallentuna Centrum.
Publicerad den 14 September 2019

– Det byggs oerhört mycket i Vallentuna, men då nya bostäder ofta erbjuder sämre förvaringsmöjligheter genom exempelvis källarförråd är behovet växande. Därför är vi glada att kunna erbjuda central, trygg förvaring så Vallentunaborna kan få ett större liv med plats för de saker de verkligen vill ha hemma, säger Fredrik Sandelin, vd på 24Storage.

Enligt Svenskt Näringsliv årliga undersökning om kommuners företagsklimat utvecklas Vallentuna positivt och kommunen har en ambition att skapa den bästa platsen för såväl människor som företag att växa på, något som spelat in på beslutet om ytterligare en etablering i Vallentuna.

– Många företag i Vallentuna växer och vi erbjuder en möjlighet för dessa att, utan att behöva binda kapital i exempelvis förrådslokaler, växla upp i storlek med kort varsel. Det är oerhört spännande att kunna bidra till ett positivt företagsklimat, säger Fredrik Sandelin.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige