Image
Fredrik Sandelin.
Fredrik Sandelin. Bild: Eniro Group

24Storage växlar upp i Vallentuna

Bolag 24Storage har sedan starten 2015 etablerat sig på 22 platser runt om i Sverige. I fjol förvärvades en anläggning i Vallentuna, Bällsta, men för att möta den ökade efterfrågan i området öppnas nu en andra i området, kallad Vallentuna Centrum.
Publicerad den 14 September 2019

– Det byggs oerhört mycket i Vallentuna, men då nya bostäder ofta erbjuder sämre förvaringsmöjligheter genom exempelvis källarförråd är behovet växande. Därför är vi glada att kunna erbjuda central, trygg förvaring så Vallentunaborna kan få ett större liv med plats för de saker de verkligen vill ha hemma, säger Fredrik Sandelin, vd på 24Storage.

Enligt Svenskt Näringsliv årliga undersökning om kommuners företagsklimat utvecklas Vallentuna positivt och kommunen har en ambition att skapa den bästa platsen för såväl människor som företag att växa på, något som spelat in på beslutet om ytterligare en etablering i Vallentuna.

– Många företag i Vallentuna växer och vi erbjuder en möjlighet för dessa att, utan att behöva binda kapital i exempelvis förrådslokaler, växla upp i storlek med kort varsel. Det är oerhört spännande att kunna bidra till ett positivt företagsklimat, säger Fredrik Sandelin.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ytterligare två toppnamn lämnar Oscar

Bolag Tidigare i år kunde Fastighetssverige konstatera att hela Oscar Properties ledningsgrupp bytts på mindre än två år. Nu väljer ytterligare två toppnamn inom bolaget att lämna snabbt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY