Image
Wihlborgs tecknar flera nya avtal i centrala Malmö.
Wihlborgs tecknar flera nya avtal i centrala Malmö. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs tecknar flera nya avtal i centrala Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med både nya och befintliga kunder i Slagthuset 1 och Erik Menved 37 i närheten av centralstationen i Malmö.
Publicerad den 17 December 2021

I Slagthuset 1 blir Veg of Lund och Eolus vind nya hyresgäster på 270 respektive 550 kvadratmeter. Veg of Lund startades så sent som 2021 och utvecklar livsmedel baserade på potatis och rapsolja.

Befintliga kunden Pulsen Integration AB, ett IT-företag som ingår i Pulsen Group, utökar till 480 kvadratmeter.

Slagthuset har genomgått en renovering de senaste åren och är en del av Nyhamnen som genomgår en förvandling från gammalt industriområde till en levande och havsnära stadsdel. På de tre nedersta planen huserar sedan 2020 det prisade co-working-företaget Mindpark.

I Erik Menved 37, också ett stenkast från Malmö centralstation, blir Presto Brandsäkerhet AB ny hyresgäst och hyr 900 kvadratmeter med tillträde nu i december. Byggadministration Harald Olsson AB utökar med 350 kvadratmeter.
– Det är roligt att se hur Nyhamnens och Slagthusets positiva utveckling går hand i hand, med nya dynamiska företag som uppskattar kreativa, centrala miljöer. Även Erik Menved har moderna, fräscha lokaler med hög tillgänglighet och goda förbindelser som attraherar både nya och befintliga kunder. En viktig del av vår affärsmodell är att hyresgäster ska kunna växa och utvecklas i vårt befintliga bestånd, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige