Image

Wihlborgs hyr ut till Bosch på Ideon

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Robert Bosch AB som flyttar in på 500 kvadratmeter i Alfa 2 på Ideon i Lund. Bosch har option på ytterligare 1 000 kvadratmeter i fastigheten.
Publicerad den 3 November 2015
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

Inflyttning sker under december 2015.

– Vi är mycket glada över att välkomna Bosch till Ideon när de nu väljer att etablera sin utvecklingsenhet för mjukvaruutveckling i Lund, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter. Det är positivt för Ideon att en stor aktör som Bosch flyttar in och det stärker företagsklimatet ytterligare.

– Det känns bra för oss att etablera i Lund och att vi också har hittat optimala lokaler för vår nya verksamhet, kommenterar Inger Rosén, kommunikationschef för Robert Bosch AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige