Image

Wihlborgs får internationell miljöutmärkelse

Energi/miljö Wihlborgs har som enda svenska fastighetsbolag den 1 september tilldelats den högsta statusen Green Star av GRESB Foundation i Amsterdam.
Publicerad den 6 September 2011

GRESB Foundation är en global sammanslutning av internationella investerare, där 340 av värdens största fastighetsfonder och fastighetsbolag lämnat detaljerade uppgifter om miljöprestandan i sitt fastighetsbestånd.

– Undersökningar som GRESB’s innebär ett mervärde för oss som företag. Vi är nu inne i en process som under våren 2012 leder till vår första hållbarhetsredovisning enligt GRI (Global Reporting Initiative). Redovisningen handlar mycket om att lyssna av vad våra externa intressenter faktiskt vill veta om oss och framför allt vad de förväntar sig, kommenterar Wihlborgs miljöchef Hanna Claesson.

– Att Wihlborgs miljöarbete uppmärksammas internationellt med klassificeringen ”Green Star” är extra roligt, inte minst med tanke på att utländska investerare har ett stort intresse av den svenska marknaden, säger Wihlborgs vd Anders Jarl.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige