Image
Wihlborgs nya avtal med Region Skåne gäller 17 200 kvadratmeter.
Wihlborgs nya avtal med Region Skåne gäller 17 200 kvadratmeter. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs bygger 17 200 kvadrat åt Region Skåne

Bygg/Arkitektur Wihlborgs kommer att uppföra ett lager åt Region Skåne i Malmöområdet med tillträde i början av 2025. Avtalstiden är 20 år.
Publicerad den 11 Maj 2023

Användningsområdena för den nya fastigheten är logistik och lagerhållning. Byggnaden på närmare 17 200 kvadratmeter kommer att ha en hög teknisk standard och miljöcertifieras.

Den totala investeringen uppgår till 300 Mkr.

- Vi är mycket glada över att få bygga en modern, ändamålsenlig och hållbar anläggning åt Region Skåne och ser fram emot ett långsiktigt samarbete kring en för samhället viktig funktion, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige