Image

Wästbygg och Förbo bygger hyresrätter i Mölnlycke

Bostäder I veckan signerade Wästbygg och Förbo ett avtal om att bygga bostadskvarteret Norra Säteriet i Mölnlycke utanför Göteborg. 51 hyreslägenheter kommer att uppföras.
Publicerad den 14 Juni 2018
Norra Säteriet i Mölnlycke. Bild: Wästbygg/Förbo
Norra Säteriet i Mölnlycke.

Det nya huset kommer att ligga i direkt anslutning till det befintliga bostadsområdet, ett område som just nu genomgår en stor renovering. Lägenheterna kommer att spänna från ett till fyra rum och kök.

– I en tid när vi ser att fler och fler bostadsprojekt behöver pausas är jag glad att vi kan fortsätta bygga. Säteriet är ett jättefint område under utveckling och jag ser fram emot att tillsammans med Wästbygg skapa ännu fler attraktiva bostäder där, säger Martin Everbring, projektledare på Förbo.

– Att vi nu ska bygga hyresrätter åt Förbo i ett populärt område omgivet av fin natur känns helt rätt. Behovet av prisvärda hyresrätter är stort vilket gör projektet extra angeläget, säger Mattias Klintbäck, regionchef på Wästbygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige