Image

Victoria Park förhandlar om bytesaffär i Göteborg

Bolag Efter uppgifter om läcka offentliggör Victoria Park planer om förhandlingar om bytesaffär i Göteborg.
Publicerad den 20 Oktober 2017

Victoria Park för förhandlingar med Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag om förvärv av ett mindre bostadsbestånd i Rannebergen, Angered och med Bostadsaktiebolaget Poseidon om överlåtelse av ett markområde i Lövgärdet, Angered. Bostadsaktiebolaget Poseidon har för avsikt att uppföra bostäder på den obebyggda marken.

Information om förhandlingarna offentliggörs eftersom det har kommit till Victoria Parks kännedom att uppgifter spridits utanför förhandlande parter. Bolaget bedömer det som tveksamt om informationen utgör insiderinformation men har för säkerhets skull valt att behandla den så. Bolaget kommer att offentliggöra mer information gällande affären om och i så fall när överlåtelse- och förvärvsavtal har ingåtts, vilket förväntas ske i slutet av oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige