Image
Uppsala från ovan.
Uppsala från ovan. Bild: Wikimedia commons

Tranviks Udde tecknar 20-årigt hyresavtal med Thermo Fisher i Uppsala

Uthyrning Tranviks Udde Fastigheter meddelar att de har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med Thermo Fisher, ett ledande företag inom vetenskap och laboratorieutrustning, för uppförandet av en toppmodern lager- och produktionsfastighet på 9 000 kvadratmeter i Östra Fyrislund, Uppsala.
Publicerad den 4 Oktober 2023

– Vi är väldigt glada över att välkomna Thermo Fisher som vår hyresgäst i Östra Fyrsilund. Detta samarbete är ett resultat av vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa fastigheter och skapa långsiktiga relationer med våra hyresgäster, säger Henrik Seidler, vd på Tranviks Udde Fastigheter.

Byggnationen av den nya fastigheten har påbörjats, och Thermo Fisher planerar att flytta in vid årsskiftet 2024/2025. Detta projekt kommer att stärka båda företagens närvaro i Uppsala och stödja deras framtida tillväxt och innovation.

Savills har varit rådgivare till Tranviks Udde.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige