Image
Thansen öppnar ny butik i Norrköping.
Thansen öppnar ny butik i Norrköping. Bild: Acrinova

Thansen öppnar sin 16:e svenska butik i Norrköping

Uthyrning Thansen öppnar i Norrköping den 4 oktober. Detta blir den 16:e sedan bolaget i november 2022 öppnade sin första svenska butik på Väla köpcentrum i Helsingborg. Därefter har kedjan vuxit med ytterligare 14 butiker, främst belägna i södra Sverige.
Publicerad den 23 September 2024

– Regionen har stor potential och butiken är skräddarsydd för våra behov. Detta tack vare ett mycket gott samarbete med hyresvärden. Utvecklingen i området är en stor anledning till att thansen väljer att satsa i Norrköping, berättar Stefan Roysson, Administrationschef, Thansen Sverige.

– Den medvetna satsningen och vår omfattande digitala strategi gör att vi vågar satsa på fysiska butiker i ett läge när många andra lägger ner sina fysiska verksamheter. Vi tar helt enkelt det bästa från den digitala satsningen och kombinerar det med personlig service. I våra butiker får du alltid hjälp med montering av takboxar, bilstolar och vindrutetorkare så länge det är köpt hos oss på Thansen, säger Igor Petrovic, CPO, Thansen.

Butiken i Norrköping är nummer 16 i den svenska ordningen och flera öppningar är på väg. Thansen går en väldigt intensiv och utvecklande tid till mötes i Sverige. Planen är att hålla ett högt tempo och etablera sig på attraktiva platser runt om i Sverige.

– Vi ser ett 100-tal butiker framför oss de närmaste åren, avslutar Petrovic.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Aspelin Ramms fokus efter storförsäljningen i Stockholm

Bolag Aspelin Ramm Fastigheter lämnar Stockholm och blir därmed helt koncentrerade till Göteborgsområdet. Vd:n Manne Aronsson berättar för Fastighetssverige om varför man väljer att genomföra hotellförsäljningen till Nrep, var man lägger fokus framöver och ger en uppdatering kring status på områden man utvecklar i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige